002 – Programming Languages ​​Used Kanggo Ngembangaken Android Apps

Views:
17

basa program pembangunan Androidcara dianjurake lan trep ngembangaken apps Android wis nggunakake basa Jawa program. Senajan Jawa alat umum waé, iku wis dipigunakaké magepokan karo Android Development Software Kit (SDK) ing lingkungan Android Studio kanggo berkembang apps. cara sanèsipun punika nggunakake C ++ karo Kit Native Development (NDK).

Pilihan iki digunakake kanggo ngembangaké app karo pandhuan-tingkat kurang kayata pembalap wektu sensitif. Kanthi C ++ lan NDK, kita bisa langsung mbukak app ing kernel Android Empu nambah efficiency ing ijol-ijolan kanggo dawa kode lan biaya pembangunan.

Ana uga ana pribadi pihak katelu kaya Xamarin, Cordova lan nanggepi Native kanggo ngembangaké app. platform iki nyedhiyani penak, Nanging, kinerja native-kaya wis ora biasane samesthine saka app dikembangaké dening pribadi pihak katelu.

Kita bakal nggunakake cara standar lan resmi ngembangaken apps Android: Jawa karo Android SDK lan kita bakal nggunakake Android Studio Integrated Development Environment (kene) kanggo proyek iki. Sampeyan Don "t kudu ngerti Jawa kanggo miwiti amarga kerja Jawa sing uga diterangno.
Aku "ora bakal introduce subjek rumit nganti aku" yakin sing ngerti kerja amarga iku gampang banget kanggo njaluk ilang nalika sinau basa pamrograman anyar. Sampeyan "ora bakal ing kahanan kuwi karo kirim.

Aku "bakal nyoba kanggo mulang konsep anyar ing cara gampang bisa. Mangga Don "t lali sing Learning basa pemrograman proses non-stop, iku tau ends lan buku iki bakal miwiti gampang.
saiki, ngerti Tujuan lan metode buku iki. Ayo "s terus karo instalasi saka Studio Android ing bab sabanjure sawise Duwe break warung.