002 – Program Basa Dipaké Pikeun ngamekarkeun Android Aplikasi

Views:
41

basa programming keur kamajuan Sundajalan dianjurkeun jeung merenah tina ngamekarkeun aktip Android anu ngagunakeun basa programming Java. Sanajan Java mangrupakeun alat Tujuan umum, biasa digunakeun ditéang jeung Android Development Software Kit (SDK) di lingkungan Android Studio ngamekarkeun aktip. Cara resmi sejen nyaeta ngagunakeun C ++ jeung Kit Asalna Development (NDK).

pilihan ieu dipaké pikeun ngamekarkeun aktip kalawan parentah-tingkat low kayaning drivers timing sénsitip. Kalawan C ++ na NDK, bisa langsung ngajalankeun aplikasi dina kernel Android kituna ningkatkeun efisiensi di tukeran pikeun panjangna kode jeung ongkos ngembangkeun.

Aya ogé aya parabot pihak-katilu kawas Xamarin, Cordova sarta meta Asalna keur ngembang aktip. platform ieu nyadiakeun genah, kumaha oge, prestasi pituin-kawas teu normal ekspektasi tina aktip dikembangkeun ku parabot ti pihak katilu.

Urang bakal make cara standar sarta resmi ngembang aktip Android: Java make Android SDK sarta kami bakal make Android Studio Integrated Development Lingkungan (IEUH) pikeun proyék ieu. Anjeun sunda "t peryogi kauninga Java ngamimitian sabab dasar Jawa nu ogé dipedar.
I "teu gé ngenalkeun subjék pajeulit dugi I" m yakin yén anjeun ngartos dasar sabab pisan gampang musna bari diajar basa programming nu anyar. Anjeun "teu gé jadi dina kaayaan sapertos kalawan pos ieu.

I "gé coba ngajar konsep anyar dina cara pangbasajanna mungkin. Mangga sunda "t poho yen diajar basa programming nyaéta prosés non-stop, eta pernah ends na buku bakal nulungan urang ngamimitian gampang.
ayeuna, anjeun terang ka boga tujuan sarta metoda ieu buku. Hayu "s nuluykeun jeung instalasi nu Studio Android dina bab salajengna sanggeus ngabogaan putus kopi.